Šampion vida kruševačke rane (18.00h)

Fudbaleri aktuelnog šampiona večeras (18h) igraju meč 6. kola Jelen Superlige. Posle kiksa u prošlom kolu, i samo jednog boda donetog iz Kruševca, na Marakanu stižu ranjeni Novopazarci. 

U redovima crveno-belih nema mnogo dileme, cilj u ovom meču je pobeda, i povratak na pobednički kolosek. Trener Lalatović, koji će i pored ispada u Kruševcu, predvoditi tim sa klupe, izjavio je da je pobeda u ovom meču imperativ, i da je to najbolji način da se ispravi slaba partija iz Kruševca.

“Novi Pazar je iskusna, dobra i kvalitetna ekipa koja je promenila trenera, a svaka ekipa koja promeni trenera se uzdigne i odigra bolje. Naš cilj se zna, to su nova tri boda, pogotovo sada posle malog kiksa koji smo napravili u Kruševcu, gde smo odigrali najslabiju utakmicu i želimo to da ispravimo”, rekao je Lalatović.

Junak iz Kruševca, Predrag Rajković, koji je odbranjenim penalom, koliko toliko spasio crveno-bele, poziva na oprez pred današnji duel:  “Mislim da sve zavisi od nas, moramo da igramo koncentrisano i agresivno”

Što se tiče gostiju, njima ovo gostovanje dolazi možda u najnezgodnijem trenutku. Dva vezana poraza, narušena atmosfera u klubu, na kraju su rezultirali smenom Kanatlarovskog. Iako je bilo najavljivano da će do polaska u Beograd, biti predstavljen novi šef struke, to se nije dogodilo pa će funkciju trenera obavljati Izet Ljajić.

Ipak i pored brojnih problema, gosti ne dolaze sa belom zastavicom na Marakanu, već najavljuju lavovsku borbu: “Današnjem meču pristupamo kao da nam je rival Mladost iz Lučana, svi mečevi su podjednako važni. Iako su ovo najlakše utakmice, ne mislim da nemamo šta da izgubimo. Možemo da izgubimo utakmicu i bodove. Obećavam lavosku borbu, srčanost, želju i htenje, ekipa poseduje znanje, pa se nadam povoljnom rezultatu”, istakao je Ljajić.

Komentari