Sedmica Rada za kraj priprema

Fudbaleri Rada su na najbolji način okončali pripreme za narednu sezonu, oni su u poslednjoj proveri na pripremama u Sloveniji ubedljivo savladali AŠK bravo rezultatom 7:1.

Foto: fkrad.rs

Iako su naspram sebe imali ekipu koja ne igra u elitnom rangu takmičenja, fudbaleri Rada ozbiljno su pristupili meču. Od prvog sudijskog zvižduka nizale su se šanse “građevinara” kao na traci.  Najozbiljniju priliku igrači rada imali su u 34. minutu nakon kornera sa desne strane Miloš Stanojević uputio je centaršut ka Marašu koji je šalje u mrežu Zibalnika za prvi gol Rada. U nastavku prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

Na samom početku drugog poluvremena igrači AŠK-a pripretili su golu Rada, ali se isprečila prečka. Samo nekoliko trenutaka kasnije Ivan Marković je postigao dva gola za nepunih šezdeset sekundi. Sredinom drugog poluvremena u listu strelaca upisao se i Slavko Perović, a nedugo zatim i Aleksandar Simić, za ubedljivu prednost 5:0. U 77. minutu u listu strelaca upisuje se i Stančevski, prelepim pogotkom iz slobodnog udarca sa preko dvadeset metara. Dva minuta kasnije Marković lobuje golmana AŠK za svoj hetrik. Čast AŠK-a spasao je Nešković u 83. minutu.

Ivančna Gorica kod Ljubljane – Gledalaca: 50.

Strelci: 1:0 Maraš u 34, 2:0 Ivan Marković u 49, 3:0 Ivan Marković u 50, 4:0 Perović u 68, 5:0 Simić u 70, 6:0 Stančeski u 77, 7:0 Ivan Marković u 79, 7:1 Nešković u 83.minutu.

Stadion: Ivančna Gorica. Sudija: Drago Katić (Ljubljana).

RAD: Jovanović, Miloš Marković, Maraš, Rodić, Bajić, Stanojević, Milošević, Luković, Nenadović, Veselinović, Jelić. Igrali su još: Dejanović, Urošević, Vico, Denić, Čudić, Stančeski, Simić, Mihajlović, Milisavljević, Perović, Ivan Marković .

AŠK BRAVO: Zibalnik, J.Laznek, Fortin, Šturkel, Švarcman, Arsić, Ilić, Burkelca, Ž. Laznek, Spudić, Sašek. Igrali su još: Katić, Nešković, Jesim, Pahor, Škrbec.

Komentari