Sevale pesnice u Novom Pazaru!

Iako je Novi Pazar odlično startovao u prva tri kola, poraz u nedeljnom meču, očigledno je narušio, do sada odličnu, atmosferu u ekipi. Posle nedeljnog poraza na Karaburmi, prvog u ovoj sezoni, došlo je do fizičkog obračuna između dvojice napadača, Nemanje Vidakovića i Seada Hadžibulića.

Prema informacijama izvora iz kluba, očekuje se kazna za obojicu igrača. Trener Dragi Kantlarovski izjavio je da se slične stvari više neće tolerisati, i da će ubuduće kazne za ovakve prekršaje biti drastične.

Pozitivno je što igrači žele da ostvare rezultat, ali ovakve stvari su za svaku osudu. Svesni su šta su napravili, izgladili su nesporazum, ali će disciplinski postupak biti pokrenut. Ako neko ponovi sličnu stvar, može slobodno da pakuje stvari – izričit je trener Pazaraca.

Akteri ovog incidenta, saglasni su u činjenici da je cela situacija predimenzionirana i da nema nikakvog narušavanja atmosfere, niti konflikta već da je konflikt nastao u žaru borbe.

– Radi se o situaciji kakvih je na desetine u svakom superligaškom kolu. Ne postoji problem između nas dvojice, sve je u najboljem redu – kaže Hadžibulić.

Vidaković ima slično mišljenje, kao i njegov klupski drug: “Velika želja da se ostvari rezultat često dovede do manjih iskrica, ali ništa strašno se nije desilo. Treba maksimalno da iskoristimo pauzu u prvenstvu i počnemo novu seriju uspeha.”

 

 

Komentari