Sevalo na sve strane, na kraju remi: Voždovac odneo bod iz Milanovca

U prvoj utakmici šestog kola ekipa Metalca je nakon zaostatka na poluvremenu uspela da se vrati u meč i izvuče novi bod protiv ekipe Voždovca. Gol za Voždovac postigao je Sikimić koji je u sjajnoj formi  u proteklim nedeljama, igrao se 26. minut.  izjednačenje Milanovčanima doneo je Otašević u 62. minutu.

Foto: Čukarički

Foto: Čukarički

Gledaoci na stadionu definitivno su imali šta da vide, mnogo uzbuđenja, prečki i stativa, a u strelce su se upisali samo Predrag Sikimić i Vladimir Otašević.  U 26. minutu duga akcija gostiju krunisana je golom, lopte se dokopao Ristović, koji je uočio Sikimića a ovaj sa pet metara matirao Belića.  Luka Merdović je u finišu poluvremena zatresao prečku. Otašević je u 62. minutu na centaršut Mladenovića sa iste udaljenosti kao i Sikimić doneo poravnanje rezultata. Nakon čega su gosti preuzeli inicijativu a čuvar mreže domaćih nekoliko puta uspeo je da interveniše i sačuva gol.

Na kraju možda i najpravedniji rezultat, ali taj bod ostavlja večerašnje rivale u vrlo nezavidnoj poziciji pri dnu superligaške tabele. Žustri protesti domaćih igrača posle odluke sudije Igora Kocića da im posle isteka tri minuda nadoknade ne dozvoli da izvedu korner najbolji su dokaz koliko su u Gornjem Milanovcu želeli sva tri boda.

Komentari