Sikimić: Debi mi puno znači

Posle Srđana Plavšića i Mičela Donalda, i Predrag Sikimić je debitovao u crveno-belom dresu odmah nakon potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom. Doduše, Sikimić je meč počeo sa klupe, a ušao je na početku drugog poluvremena.

predrag sikimic

– Nisam očekivao da ću dobiti šansu, jesam se nadao, ali nisam mislio da ću tako rano ući u igru. Trener je procenio na 0:0 da treba da pojača napad. Ubacivanjem mene, želeo je da malo promenimo stil, da dobijemo na visini, da probamo sa nekom dugom loptom ili da igramo po bokovima, jer to su situacije kada mogu da pomognem, i kada sam najopasniji – sveo je impresije Sikimić.
Sledeća utakmica je možda i najvažnija u ovom delu sezone. Sikimić će po prvi put kao igrač doživeti ambijent večitog derbija.

– Ovaj moj debi mi dosta znači, kao i pobeda, kako meni, tako i celoj ekipi. Pre svega zbog samopouzdanja, jer sledeća utakmica je derbi u koji ulazimo sa dobrim raspoloženjem. Jako sam zadovoljan utakmicom, pobedom, i srećan sam što sam obukao crveno-beli dres – rekao je Sikimić.

Izvor: FK Crvena zvezda

Komentari