Sikimić pojačao Zvezdu!

Prema pisanju beogradskih medija, iz Voždovca je potvrđeno da je iskusni napadač Predrag Sikimić prešao u redove beogradskih crveno-belih. Ovu vest je navodno potvrdio sportski direktor Voždovca Goran Grkinić, koji je naveo da je Voždovac izašao u susret svom igraču, obzirom da je njegova želja bila da zaigra za Crvenu Zvezdu, te da je Sikimić prodat Zvezdi uz minimalno obeštećenje. Na ovaj način je završena priča oko ovog tranfera o kome se pričalo poslednjih desetak dana.

predrag sikimic

Podsećamo da je Sikimić bio prevashodno želja zvezdinog trenera “Grofa” Božovića kome je u timu bio potreban špic “dominantan u petercu”. Božović je imao priliku da trenira Sikimića u ruskom Amkaru, kada se uverio u sposobnosti ovog stamenog napadača, a definitivna odluka da se krene u pregovore oko njegovog dolaska u Zvezdu doneta je nakon nedavnog meča Zvezde i Voždovca, kada je Sikimić bio strelac.

Predrag Sikimić će za koji dan napuniti trideset tri godine, i do sada je između ostalog nastupao za ruske klubove Amkar i Ural, belgijski Lirs, kao i domaći Sartid, Vojvodinu, Radnički iz Kragujevca i Voždovac.

 

Komentari