Simo Krunić: “Čvrsto i borbeno protiv favorita”

Utakmice između Vojvodine i Jagodine uvek su bile neizvesne. Osvajači i finalisti poslednje dve sezone u Kupu Srbije, odmeriće sutra od 14 časova snage na Karađorđu u 19. kolu Jelen SuperLige.

DSC_0196

Jagodinci u ovaj meč ulaze desetkovani. Simo Krunić neće moći da računa na nekolicinu prvotimaca koji će zbog gripa propustiti sutrašnji meč, ali uveren je da igrači koji izađu na teren, čvrstom i  borbenom igrom mogu do povoljnog rezultata.

„Znamo da su oni favoriti, mi rekao sam već i ranije pred bilo koju utakmicu ne bojimo se nikoga jer ja verujem u svoje igrače. Tako da svi koji budu igrali u Novom Sadu, kakva bude situacija znam da će dati svoj maksimum. Mi smo inače tešak protivnik za svakoga, sada je takva situacija gde ćemo pokušati da u Novom Sadu odigramo čvrsto i borbeno. Pošto moramo da imamo dosta izmena, neki igrači moraju da daju svoj doprinos ekipi, to ne treba da bude ništa specijalno, treba samo da se uklope i ono što ja volim to je da Jagodina daje jednu borbenost svih 95 minuta. Kao što je bilo u prethodne tri utakmice, normalno rezultat zavisi od mnogih stvari“ – rekao je šef struke Ćurana.

Štoper Jagodinaca, svestan je kadrovskih problema u kojima se nalazi ekipa pred polazak u Novi Sad, ali naglašava da bez obzira na sve ne idu na Karađorđe sa belom zastavom:

„Izuzetno teško gostovanje za nas, pogotovo u ovom trenutku gde nas čeka Kup u sredu. Imamo motiva, imamo želje, snage, volje. Imamo i kadrovskih proiblema što se tiče bolesti i suspenzija, ali naravno nikad kao i do sada nismo išli sa belom zastavom, nadam se povoljnom rezultatu i očekujem od drugara i kolega da ćemo pružiti što bolju partiju i da ostanemo nepšoraženi“

Snimak konferencije za medije:

Izvor: fkjagodina.com

Komentari