Skuština Rada izabrala novog predsednika, Caran umesto Zorka

Banjički superligaš je održao redovnu skupštinsku sednicu u klupskim prostorijama u Crnotravskoj bb. Svih 45 zaposlenih je prisustvovalo skupštinskom zasedanju i sve odluke su izglasane jednoglasno.

foto: fkrad.rs

Umesto dosadašnjeg predsedavajućeg Skupštine F.K. Rad  Dalibora Zorka, koji je je angažovan u Centru za edukaciju trenera FSS (nosilac programa „A“ licence), za novog predsednika klupske Skupštine je izglasan Đorđe Caran, dugogodišnji član kluba.

Članovi Skupštine su razrešili dužnosti  članstva u  Upravnom odboru  Vladimira Pejića, Dušana Filipovića i Aleksandra Tešića, a novoizabrani su Željko Mijović, rukovodilac Omladinske škole F.K. Rad, Rasko Šunjevarić, uspešan privrednik koji je umnogome pomogao  da sportski dom Rada danas izgleda i vizuelno i funkcionalno daleko bolje nego pre godinu dana i Aleksandar Kovačević, direktor firme GFG „Finanz“.

Iz klupskog statuta je u okviru člana 27 izbačen deo koji se odnosi na „Rad holding“ koji više nije aktuelan, a generalni direktor Uroš Tošić podneo je izveštaj o finansijskom poslovanju kluba.

Za nepunih godinu dana je vraćen zatečen dug od bezmalo 700.000 Evra, rekonstruisana je spoljna fasada i ulazni prostor koji su sada potpuno reprezentativni i više ne ugrožavaju bezbednost prolaznika. Zamenjena je travnata podloga na glavnom terenu i sistem za navodnjavanje, čime je dobijen još jedan teren sa travom namenjen Omladinskoj školi. Urađeni su projekti za izradu južne tribine i reflektora koji su neminovnost za narednu sezonu ukoliko se želi igrati elitni rang takmičenja na Banjici.

Sednica je završena u pozitivnom raspoloženju i velikim nadama da će klupsko rukovodstvo i dalje praviti poslovne rezultate za dobrobit F.K. Rad.

Komentari