Spartak – Jagodina: Prekid meča zbog kiše, neizvestan nastavak

Igrači Spartaka po lošem vremenu preuzeli su inicijativu u meču od prvog sudijskog zvižduka.
Jalova inicijativa domaćih nije davala rezultata. Oni su najviše po levoj strani pokušavali da ugroze gol Đuričića. Fudbaleri Jagodine povukli su se na svoju polovinu i šansu traže preko kontri.

Kako je vreme proticalo igra obeju ekipa bivala je sve oštrija. Od 20. minuta fudbaleri Jagodine polako su se oslobađali pritiska Spartaka, ali je ipak nedostajala realizacija u napadu.
Jak pljusak koji pada od početka meča zadaje dosta problema i jednoj i drugoj ekipi.

Jondić je pokušao u 30. minutu da iskoristi klizav teren, ali je njegov šut zaustavio golman Jagodine. Samo minut kasnije, još jedna ozbiljna akcija za domaće, Torbica šalje loptu u prazan prostor, do nje dolazi Jondić, koji šutira iz srca šesnaesterca, ali je Đuričić još jednom bio na visini zadatka. U 34 minutu kontra za Jagodinu, Filipović šalje ka Đuriću, Janošević odbija njegov šut, na loptu natrčava Arsenijević, ali šutira pored gola.

Jaka kiša koja pada sprala je linije sa terena, pa su ljudi koji rade na održavanju terena morali pre nastavka meča da ponovo izvuku linije na terenu.

Utakmica kasni sa nastavkom već pedeset minuta, zbog kiše teren je u lošem stanju, nastavak meča neizvestan.

 

Stadion: Gradski u Subotici
Gledalaca: 200
Sudija: Nenad Đokić
SASTAVI: Spartak: Janošević, Farkaš, Radović, Antonić, Milošević, Maksimović, Kovačević(Ž), Jondić, Plavšić, Torbica, Milić.
Jagodina: Đuričić, Šimac(Ž), Filipović, Mihajlović, Cvetković(Ž), Savković, Cvetković, Đurić, Mitošević, Arsenijević, N. Arsenijević.

Komentari