ŠTA BI IM BATA REKAO NA OVO: Šest Vošinih “heroja” iz Burse obukli crno beli dres

Partizan je angažovanjem Oumarua, Kosovića i Nikole Lekovića ozbiljno pojačao ekipu pred nastavak sezone, a ono što je interesantno sva tri momka do pre dve godine nosila su dres novosadskog kluba.

vojvodina-partizan-horz

U sezoni 2013/14 kada je Voša napravila senzaciju protiv Burse (0:3) sličnu ovogodišnjoj protiv Sampdorije, u timu Marka Nikolića bilo je čak šest igrača koji su se u naredne dve godine, računajući i tadašnjeg šefa struke Novosađana preselili u Humsku.

Pored Oumarua, koji je bio jedan od heroja te utakmice, i već pomenutih Lekovića i Kosovića (koji je utakmicu odgledao sa klupe), na gostovanju Bursi nastupili su još Petar Škuletić, Branislav Trajković i tadašnji kapiten Voše Miroslav Vulićević. Trajković i Škuletić nisu više u Partizanu, kao ni Marko Nikolić, ali će četvorka Vulićević, Leković, Kosović i Oumaru ove sezone nositi dres nekadašnjeg velikog rivala.

Pitanje je samo šta bi im rekao pokojni Ratko Butorović na ovo, jer je dobro poznato da u vreme Batinog predsednikovanja u Voši ovakve stvari nisu bile praksa. 

Komentari