Šta se to dešava sa Borcem? – Navijači traže odlazak sportskog direktora

Navijači Borca, poznati pod imenom “Čete” odlučili su da se usred finansijskih problema, koji u proteklim mesecima prate klub, kao i iznenadnog odlaska trenera Nenada Lalatovića javnosti obrate otvorenim pismom, koje prenosimo u celosti bez izmena.

borac-cacak-redari

“Poštovani sugradjani, ljubitelji, simpatizeri, bivši igrači i predstavnici UPRAVE!

Pre samog obraćanja Čačanima, želeli smo da se obratimo vama prethodno u naslovu pomenutima. ŠTA SE OVO DEŠAVA SA NAŠIM BORCEM?

Neshvatljivo nam je da tim koji je trenutno na drugom mestu u našoj ligi, izmedju ostalog napusti Nenad Lalatović! Taj, isti Lalatović koga smo svi vi, a i mi, do juče dizali u nebo, i čovek se potvrdio svojim zalaganjem, odnosom i na kraju krajeva rezultatom! Pa taj isti Lalatović je javno prozvao celokupno gradsko rukovodstvo, celokupnu uprava kluba, a svi ćutite! Ćutite, jer kako on reče, nemoj da dolazite više na stadion da bi se samo slikali na utakmicama! Najavio je svoju ostavku. I na kraju ode Lalatović.

borac-stadion-foto-fudbalsrbijanet-1423157695-614262

Šta radimo svi u medjuvremenu?

Ništa?

Izgleda da i dalje sve poteze, korake i odluke vodi sportski direktor Slobodan Ilić. Prvo je zavadio Ostoju i Koleta da bi vladao! Zatim je zavadio nas navijače sa Koletom, da bi vladao! Sada zavadja opštinsko rukovodstvo izmedju njih samih, da bi vladao! Pa on izgleda non- stop zavadja ljude samo da bi vladao?! DOKLE VIŠE? STOP!

Nenad-Lalatovic-Borac-Cacak-Crvena-zvezda

Hoćemo naše iskrene Čačane na svim bitnijim pozicijama u klubu! Robi Stevanović, generali direktor, Slavko Džo Vojičić, umesto Sloba sportski direktor, Neško Milovanović trener! Želimo pravu iskrenu Upravu sa Čačanima na čelu! Šta će nam Bašanović?

I tada i sada uvek uz naš Borac! U protivnom idemo radikalno do kraja, sada nas više niko neće zavadjati sa ljudima zarad ličnog opstanka u klubu! Vreme je da Slobodan Ilić napusti klub. SLOBO ODLAZI ZAUVEK!”

Komentari