Stanisavljević: Moramo igrati ”s mozgom”

Klupsku listu strelaca predvode Aleksandar Stanisavljević i Ognjen Ožegović. Desnokrilni napadač Vojvodine, Aleksandar Stanisavljević, od starta sezone trese mreže, kako ističe, podjednako se raduje svakoj lopti u protivnikom golu, bez obzira na to ko je strelac.

FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP

FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP

Perfektni napadač na je međunarodnoj sceni tresao mreže mađarskog MTK, letonskog Spartaksa i italijanske Sampdorije, dok je prvenac u Superligi Srbije postigao protiv ekipe Javora na ”Karađorđu”.

Ja dam dobar gol, Ognjen posle mene još bolji – “priznaje” Stanisavljević. – To se ponavlja iz utakmice u utakmicu i najbolje bi bilo da nastavimo u tom ritmu. Od Ožegovićevih golova svi imamo ćar, podižemo samopouzdanje i jednako sam srećan kao kada i ja pogodim. Radujem se golovima za obojicu, ali najviše za ekipu.

Vojvodina se u revanš meču sastaje sa italijanskom Sampdorijom, meč je na programu u četvrtak od 21 čas, Voša je u prvom meču slavila sa 4:0.Utakmicu između Vojvodine i Sampdorije sudiće Poljak, Pavel Rackovski, a pomagaće će mu njegovi zemljaci Tomaš Listkijevič i Mihal Obukovič i četvrti arbitar Tomaš Kvjatkovski. Delegat UEFA biće Žoel Volf iz Luksemburga, dok je ulogu posmatrača suđenja UEFA poverila Portugalcu Vitoru Fereiri.

Komentari