Stanisavljević – Želja je da idemo do grupne faze

Vojvodina je na svom Karađorđu savladala letonski Spartak sa 3-0, a Aleksandar Stanisavljević je ponovo pogodio mrežu protivnika. Prolaz dalje je gotovo obezbeđen, a u sledećem kolu Vojvodinu čeka italijanska Sampdorija.

Novi Sad, 16. jula 2015. -  Radost fudbalera Vojvodine nakon postignutog gola na prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Vojvodine i letonskog Spartakusa.FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

 

Još nismo prošli Letonce, ali nadam se da ćemo proći. Nećemo se braniti tamo, napad je najbolja odbrana. Nadam se da ćemo im dati neki gol. Ili dva, tri. Sampdorija je jako težak protivnik ali ne plašimo se. Igraćemo sa njima, verujem u moje momke. Nama je želja da idemo do grupne faze, iako se sastajemo sa ekipom iz vrha italijanskog fudbala. Kada sam došao u Novi Sad rekao sam da sam stigao u veliki klub koji mora da ide na titule. Vojvodina ne zaslužuje da bude iza Zvezde i Partizana. Želim da se zahvalim publici što nas tako dobro podržava, suprotno našem mentalitetu. To se videlo kada smo primili gol protiv MTK udrugom minutu utakmice. Ne pratim Čuku previše, mislim da ćemo pobediti”, rekao je Stanisavljević.

 

 

Komentari