Stefan Milojević ostaje u Borcu

Fudbaler Borca iz Čačka, Stefan Milojević, produžio je ugovor sa klubom. On je potpisao ugovor na dve godine i tako se dao na raspolaganje treneru Nenadu Lalatoviću.

borac-cacak

Stefan Milojević je izjavio: ”’Drago mi je da je do dogovora došlo i da ću i dalje nositi dres Borca. Ja sam već tri godine u Čačku i mogu reći da Borac doživljavam kao svoj klub. Imam odličnu saradnju sa svima u klubu i jako mi je drago da ću i dalje moći da svakodnevno radim sa sjajnim saigračima i članovima stručnog štaba. Odlično smo započeli prvenstvo i verujem da dobrim igrama možemo do plej ofa što bi svakako bilo afirmativno za sve nas u Borcu”.

Zadovoljstvo nije krio ni sportski direktor kluba Slobodan Ilić. On je rekao: ”Stefan je u protekle tri sezone pokazao da je igrač na koga se mora ozbiljno računati. Sjajan start u prvenstvu našeg tima je samo bio još jedan od razloga da se dogovorimo i zajedničkim snagama nastavimo dalje. I ovim potezom Borac jasno pokazuje svoje ozbiljne namere u ovoj sezoni i uveren sam da će naš stručni štab na čelu sa Lalatovićem imati na raspolaganju igrački kadar koji će biti respektabilan član superlige i u naredenom periodu”.

Komentari