Stepanović: Nadam se da Spalević neće imati dobro veče protiv nas

Fudbaleri Radničkog u četvrtom kolu Jelen Superlige dočekuju ekipu Donjeg Srema, utakmica se igra u subotu na stadionu “Čair” od 19:30 časova. Karte za meč prodavaće se svakog dana u Turističkoj organizaciji Niš i na biletarnici stadiona na istočnoj tribini.

Foto: Lj.S.

Šef stručnog štaba “Radničkog” Dragoslav Stepanović ističe da se radi o disciplinovanom protivniku, najveća pretnja stiže od napadača D. Srema.

Utakmica protiv „Donjeg srema“ veoma je važna za naš tim. Gledao sam njihovu utakmicu protiv „Partizana“. Radi se o veoma neugodnom protivniku. Protiv crno-belih prvo poluvreme su iskusno branili svoju mrežu. Čime su ispunili svoj cilj da ne prime gol. Kada su u drugom poluvremenu krenuli da se nadigravaju sa iskusnim igračima „Partizana“ logično je bilo da će primiti gol. Počeo je strateg Radničkog analizu narednog protivnika, potom je dodao: Očekujemo da će protiv nas igrati napadački, jer u nama vide tim sa kojim mogu da se mere. Igrači Srema najopasniji su po krilima, takođe, svojim iskustvom doprinosi i Spalević, koji protiv „Partizana“ nije imao svoje veče, nadam se da neće ni protiv nas – rekao je  Stepanović

Komentari