Stepanović novi trener Radničkog?

Novi trener Radničkog iz Niša je Dragoslav Stepanović, prenosi “Sportska centrala”. Radnički je već u dva navrata pokušao da angažuje iskusnog stručnjaka. Prevaga je ovog puta bio budući predsednik, koji je najavljenim ambicijama uspeo da ubedi Stepanovića da ovoga puta priča o njegovom angažovanju na “Čairu” dobije srećan kraj.

Budući predsednik Vidak Perović me je ubedio da će budućnost kluba biti svetlija, da će klub ponovo biti onaj stari “Real sa Nišave” koji je bio strah i trepet za mnoge klubove. Ambicije su da brzo osvojimo 30 bodova, na taj način osigurali bismo opstanak. Potom bez pritisaka možemo da se borimo za vrh tabele. Prvo je potrebno da upoznam ekipu, nakon formiranja tima zacrtaćemo konačan cilj – Rekao je Stepanović za sajt “Sportska centrala“.

Dragoslav Stepanović rođen je 30. avgusta 1948. godine, veliki deo svojih igračkih dana proveo je u OFK Beogradu, za koji je odigrao 201 utakmicu. Trenersko ime izgradio je radeći u Nemačkoj, velikane poput Ajntrhta, i Bajerna iz Leverkuzena. Nakon čega je godinu dana proveo u Španiji, vodeći Atletik iz Bilbaa. 2007. godine vodio je Čukarički, dve godine kasnije vodio je Vojvodinu, poslednji klub u kome je radio su Laktaši.

Po nezvaničnim informacijama Stepanović je sa Radničkim potpisao dvogodišnji ugovor.
Izvor: Sport018.com

Komentari