Stepanović: Problemi sa povredama stvaraju pritisak igračima

Izvor: Sportal.rs/ Aleksandar Ilić

Fudbaleri Radničkog nisu imali puno sreće u prva dva kola, pa će svoju šansu za prvu pobedu tražiti na gostovanju u Jagodini, utakmica se igra na stadionu Jagodine od 18 sati. Niški tim ulazi oslabljen u ovaj meč, jer zbog povreda neće igrati Ivan Pejčić, Bratislav Punoševac, Dušan Kolarević i Vlade Lazarevski.

Dragoslav Stepanović kratko je sumirao utiske nakon dva odigrana kola.

– Nakon utakmica protiv Zvezde i Partizana napravio bih kraći rezime, posle prošlogodišnjeg uspeha Radničkog, težak raspored u prvih pet kola i niz povreda koje su zadesile tim, stvara se dodatni pritisak na igrače – rekao je Stepanović. Trener Radničkog se potom okrenuo narednom protivniku i analizi predstojećeg meča.

– Uz mnogo povređenih igrača ukazuje se šansa mlađim igračima da pokažu svoje kvalitete. Jedan od njih je i Petar Đuričković, koji je pokazao deo svog potencijala na meču protiv Partizana. Jagodina je dostigla svoj cilj, a to je sam vrh srpskog fudbala. U proteklim sezonama nisu mnogo menjali tim, samo su ga popunjavali gde je za tim bilo potrebe – istakao je trener Radničkog i potom dodao:

– Popravili smo fizičku kondiciju možemo više da vršimo presing na protivnika. Sigurno je da ćemo od početka u Jagodini igrati kao u drugom poluvremenu protiv Partizana.

Milan Ćulum kaže da očekuje težak meč, ali da je olakšavajuća okolnost jer igrači Radničkog dobro poznaju svoje protivnike. – Očekuje nas još jedna teška utakmica, protiv ekipe koja je u vrhu našeg fudbala. Odlično poznajemo njihovu ekipu, koja se za razliku od nas nije puno promenila. U poslednja dva meča imali smo neke kikseve, nismo imali puno vremena kako bismo se uigrali. Pokazaćemo u narednom meču koliko smo zreli – izjavio je Ćulum.

Komentari