Stepanović stigao na “Čair”, čeka se potpis Živkovića i Đorđevića

Novi trener fudbalskog kluba Radnički iz Niša, koji je nakon imenovanja novog predsednika klub, Vidaka Perovića, Dragoslav Stepanović stigao je u Niš i na “Čairu” održao prvi trening sa svojim novim pulenima.

Stepanović je trener sa bogatom igračkom i trenerskom karijerom iza sebe, rođen je 30. avgusta 1948. godine, veliki deo svojih igračkih dana proveo je u OFK Beogradu, za koji je odigrao 201 utakmicu. Trenersko ime izgradio je radeći u Nemačkoj, vodeći velikane poput Ajntrhta, i Bajerna iz Leverkuzena. Nakon čega je godinu dana proveo u Španiji, na čelu Atletika iz Bilbaa. 2007. godine vodio je Čukarički, dve godine kasnije vodio je Vojvodinu, poslednji klub u kome je radio su Laktaši.

Stepanović se nada da će radom u Radničkom uspeti da pronađe inostrani angažman.

Na “Čairu” sam igrao mnogo puta, uzeo sam malo bodova, Radnički me podseća na neke bolje dane. Mislim da neće biti problema oko upoznavanja sa igračima. Postoje već snimljene utakmice kao i treneri koji su u prošlosti radili sa ovim igračima“, rekao je Stepanović na današnjem treningu.

Na prvom treningu Stepanovića našli su se i igrači koje bi navijači niškog kluba rado videli u svojim redovima, a čija će sudbina biti rešena u narednim danima, Miloš Živković i  Bojan Đorđević.

Komentari