Stepanović zvanično na Čairu: “Vratićemo “Real sa Nišave” gde mu je mesto”

Fudbalski klub Radnički, zvanično je predstavio najveće pojačanje letnjeg prelaznog roka. U pres sali hale Čair predstavljen je novi šef stručnog štaba Dragoslav Stepanović, koji je sa Radničkim već odradio nekoliko treninga.

Foto: Lj.S.

Član Upravnog odbora Radničkog Ivan Đorđević izrazio je veliko zadovoljstvo angažovanjem iskusnog stručnjaka Stepanovića.

Fudbalski klub Radnički nastavlja sa započetim iz prošle sezone, želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. U okviru tih ambicija u klub je stigao iskusni stručnjak Dragoslav Stepanović. Nadamo se da će njegovo znanje, iskustvo i dobri odnosi sa igračima unaprediti igru i ostvari očekivane rezultate“, istakao je Đorđević.

Đorđević se potom okrenuo igračkom kadru.

Mi ne želimo da pompezno najavljujemo visoke plasmane, Radnički je tu da se takmiči i pruži najbolje od sebe, rezultati će doći predanim radom. Nadamo se da će situacija u klubu biti još bolja. Zadržali smo kostur igračkog kadra, uz odlaske nekih važnih igrača. U procesu smo nalaženja adekvatnih zamena, time će se najviše baviti novi šef stručnog štaba. Na čelu sa novim šefom struke Radnički će učiniti sve da ostvari dobre rezultate, da se priključi vodećoj četvorci domaćeg fudbala“, zaključio je Ivan Đorđević.

Dragoslav Stepanović otkrio je razloge za prihvatanje ponude Radničkog.

Entuzijazam Vidaka Perovića, prevagnuo je u mojoj odluci. Kao i moja želja da na zalasku moje karijere dobijem mesto nacionalnog trenera. Radnički je klub koga se sećam iz davnih dana, beli dresovi, zvezda petokraka… u Nišu se niko nije naigrao, odavde su se teško nosili bodovi. Moja želja je da Radnički vratim na puteve stare slave kada je bio “Real sa Nišave”. Želim da Radnički bude ozbiljan klub koji će igrama zaslužiti mesto u vrhu tabele“, rekao je novi šef stručnog štaba Radničkog Dragoslav Stepanović.

Vidak Perović bio je odsutan sa predstavljanja trenera, kako je Đorđević objasnio prisutnima, predsednik Radničkog morao je da prisustvuje određenim pregovorima, pa je opravdano bio odustan.

Komentari