Sumiranje utisaka: Borac Čačak

Povratnik u Jelen Superligu Borac iz Čačka je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela JSL. Tim za koji se predpostavljalo da će se boriti za opstanak u elitnom društvu posle četvrtog kola nalazi se na šestom mestu. Tim Bogića Bogićevića se dosta pojačao u ovom prelaznom roku i očekuje se da će napasti sredinu tabele JSL.

Tim su pojačali: Nikola Nešović (vratio se sa pozajmice iz ljubićkog Poleta), Miljan Mutavdžić (Novi Pazar), Dejan Babić (Partizan), Aleksandar Gojković (Sloboda Užice), Nemanja Miletić (Sloga Kraljevo), Mario Božić (Voždovac), Havier Kohene (Vitoria Steubal) i Risto Radunović (Budućnost Podgorica).

Tim su napustili: Ivan Babić (Sloga Kraljevo), Omega Roberts (Mladost Podgorica), Branko Jovčić (Amkar Perm) i Misdongarde Betolngar (Sloga Kraljevo).

Prognoza: Posle solidno odrađenog posla u prelaznom periodu klub iz Čačka trebalo bi da se nada sredini tabele JSL kao što i pokazaju dosadašnji rezultati. Ukoliko nastave sa partijama kakve su pružili u ovom delu prvenstva mogu se slobodno nadati mestu u prvih osam Jelen Superlige.

Komentari