SUPERLIGA: Čitaoci kažu jedno rezultati drugo

U jučerašnjoj anketi Utkamice.rs imali ste priliku da glasanjem na konačan ishod prognozirate rezultate subotnjih utakmica Superlige. Gledajući konačne rezultate ankete većina čitalaca nažalost nije bila u pravu, odnosno nijedan ishod koji je imao najviše glasova nije pogođen.

JSL

Krenimo redom, u meču Novi Pazar – Partizan, većina vas (55%) prognoziralo je pobedu Partizana, ali su domaći napravili iznenađenje i trijumfovali rezultatom 3:2. Pobedu Pazaraca prognoziralo je 30% čitalaca.

U utakmici između Rada i Radnika 50% glasača očekivalo je nerešen ishod, dok su za pobedu domaćina i gostiju rezultati bili identični (25%). Slavio je Rad ubedljivim rezultatom 4:1.

U gradskom derbiju između OFK Beograda i Voždovca identične su bile prognoze za nerešen ishod i pobedu gostiju (po 37,5%). Na kraju slavio je domaćin rezultatom 2:1.

Meč u Subotici, između Spartaka i Mladosti iz Lučana nije izbacio nijedan od tri moguća ishoda u prvi plan, pošto su glasovi bili podjednaki (33%). Subotičani su dobili meć rezultatom 2:0.

I za kraj ostao je susret između Borca i Čukaričkog čiji rezultat je po rezultatima glasanja bio najveće iznenađenje. Borac je trijumfovao minimalnim rezultatom, ali je u anketi najviše glasova imala prognoza da će gosti odneti ceo plen (čak 62,5%), dok je nerešen ishod očekivala trećina (31.25%) a trijumf domaćina samo 6.25%.

Komentari