TERZIĆ: “Da smo hteli da kupimo Ivanića, kupili bi ga!”

Nakon završetka prelaznog roka, svode se polako računi i prave planovi za nastavak sezone. U Crvenoj zvezdi smatraju da je letnji prelazni rok odlično odrađen iako je vicešampion Srbije izvisio za nekolicinu igrača. Ipak i pored toga Zvezdan Terzić smatra da Crvena zvezda u nastavak sezone ulazi sa jačim timom od Partizana.

sp-terza

“Opšte su procene da Zvezda sada ima jači tim od Partizana. Dobro smo izbalansirani i posedujemo veći fond kvalitetnih fudbalera, a imamo i sjajnog trenera. Ne bih se upuštao u prcene kako je naš najveći rival odradio posao na fudbalskoj pijaci”, izjavio je Terzić.

Osvrnuo se Terzić još jednom i na slučaj oko transfera Mirka Ivanića, koji je bio velika želja oba večita rivala ovog leta.

“Da smo hteli da dovedemo Ivanića iz Vojvodine to bismo i uradili, ali to bi bila prevelika investicija. Odradili smo najblaže rečeno korektan posao u prelaznom roku, ali lično smatram da je odrađen posao izvanredan. Dobro smo prošli i sa finansijske strane”

Što se tiče nastavka sezone Terzić apeluje na navijače da budu strpljivi, jer će stručnom štabu biti potrebno vreme kako bi što bolje ukomponovali ekipu. Prema proceni Terzića pravu Zvezdu treba očekivati tek na proleće.

“Verujemo da ćemo posle zimskih priprema u drugom delu prvenstva da gazimo. Tvrdim da ovaj derbi ne rešava prvenstvo, titula se osvaja na malim utakmicama. Ipak, učinićemo sve da dobijemo večiti derbi”

Komentari