Terzić – Nema izgovora moramo da budemo prvaci

U Crvenoj Zvezdi ima puno problema, pa je tako i na održanoj skupštini od 146 članova skupštine prisutno je bilo svega 65. Ipak 10 članova skupštine je dalo ovlašćenja drugim članovima da mogu da glasaju umesto njih pa je kvorum obezbeđen.

Foto: crvenazvezdafk.com

Stefan Pantović, zamenik generalnog direktora kluba, rekao je trenutni dug 41 milion, Govorili su i Branimir Ševčuk, predsednik nadzornog odbora te predsednik kluba Svetozar Mijailović je izneo planove za ovu sezonu.

“Sada je osnovni prioritet osvajanje titule, jačanje omladinske škole i plasman u grupnu fazu evropskih takmičenja u sezoni 2016-2017. godine”, rekao je Mijailović.

zatim se obratio i Zvezdan Terzić koji je rekao da nema izgovora, da titula mora biti osvojena.

“Bez obzira na brojne i realne razloge za opravdanje, Zvezda više nikada ne sme da ispadne od kazahtanske ekipe. Ali poručujem navijačima da to nije realna slika ovog tima Zvezde i da pruže podršku treneru Božoviću i igračima. Na kraju želim da se puno zahvalim Gaspromu koji je povećao iznos sponzorstva našem klubu prošle nedelje za milion evra na godišnjem nivou. Titula mora da se osvoji ove sezone, garantujem  da ćemo realizovati plan, ubeđen sam, angažovali smo najboljeg trenera sa ovih prostora, doveli četiri kvalitetna stranca, sačuvali tim od prošle sezone”,  rekao je Terzić.

Komentari