Terzić poručuje: Nismo zaboravili Ivkovića, ne damo kapitena Galati

Poslednjih dana dosta se pisalo o tome kako Predrag Rajković večeras igra oproštajnu utakmicu u dresu Crvene Zvezde i kako prelazi u Turski Galatasaraj. Međutim, po rečima Zvezdana Terzića to se neće dogoditi.

zvezdan-terzić

– S obzirom na pisanje štampe da naš golman Rajković danas igra poslednju utakmicu u našem dresu i da odlazi u Galatasaraj moram da reagujem i kažem da to nije tačno. Imamo saznanja da je Galatasaraj zainteresovan za transfer Predraga Rajkovića i da je spremio ponudu od tri miliona evra za Crvenu zvezdu međutim mene niko do sada nije kontaktirao, obajsnio je Terzić u izjavi za Blic.

Dobro je poznato zašto u Crvenoj Zvezdi ne žele da sklapaju nikakve poslove sa gigantom iz Istanbula.

– Bez obzira na tešku finansijsku situaciju u kojoj se klub nalazi uradiću sve što je u mojoj moći da Rajković ne ode u Galatasaraj i nadam se da će Upravni odbor uslišiti moj zahtev. To moram da uradim iz moralnih razloga i pijeteta prema našem tragično nastradalom navijaču Marku Ivkoviću pa makar se ova odluka kosila sa mojim profesionalnim obavezama, rekao je generalni direktor Crvene zvezde u ostavci.

Terzić je još dodao da će crveno-beli sačekati ponude drugih klubova za Rajkovića, a ukoliko do njih ne dodje, on će ostati u redovima vicešampiona Srbije još najmanje šest meseci.

Komentari