Terzić: Sve je ovo maslo FSS-a i Partizana!

Na vanrednoj konferenciji za medije, održanoj u pres sali stadiona Rajko Mitić, novinarima se obratio Zvezdan Terzić i tom prilikom optužio Fudbasli Savez Srbije ali i čelnike Partizana, da svojim komentarima štete ugledu lige i pokušavaju da diskredituju klub.

20150602mmTerzic01

“Oni su imali spreman scenario da diskredituju Zvezdu pred izbore u Savezu” – tvrdi Terzić i dodaje da se iz Saveza nisu oglašavali povodom drugih mečeva u ovom kolu, jasno aludirajući na meč između Partizana i Metalca: “Nisam video da se Mirkov oglasio posle pobede Partizana i to protiv kluba čiji je vlasnik bio član skupštine crno-belih”.

Terzić se zatim osvrnuo i na Tomislava Karadžića i pozvao ga da istupa sa dokazima za nameštanje.
“Do tada neka ćute, oni bi sklopili pakt sa đavolom da bi ostali na vlasti. Nemoj da se podsećamo poslednjih osam godina”.

On je podsetio na finale Kupa između Vojvodine i Partizana, ali i na neke Partizanove mečeve iz ranijih sezona: “Sportski rezultat je preduslov za finansije. Oni takvi, prljavi, koji su pobeđivali zbog instrukcija sudijama nisu davali gol u Evropi. Sve je to poznata kuhinja, prepisana iz KK Partizan. Spremni smo za svaku istragu, ali zahtevamo istragu poslednjih osam šampionata”

Na kraju Terzić se osvrnuo i na izjavu Milorada Vučelića da je pobeda Zvezde kriminal.

“On se našao da priča, znamo šta je radio devedesetih. Ne razumem kako se namešta utakmica, kada nekome daš šest golova”

Komentari