Totenhem sačuvao mrežu u Beogradu: Partizan odličan, na kraju 0:0

Fudbaleri Partizana u odličnom svetlu pokazali su se domaćim navijačima u uvodnom meču Lige Evrope, iako su sa druge strane imali kvalitetnog protivnika, čija je vrednost višestruko veća, crno-beli bili su kvalitetniji protivnik, pa mogu biti zadovoljni prikazanim.

Fudbaleri Totenhema uspeli su da sačuvaju mrežu na gostovanju Partizanu. Iako je u prvom minutu Totenhem imao odličnu priliku Towsend je pogodio prečku, fudbaleri Partizana nisu poklekli i veoma brzo prenose loptu na stranu Totenhema. Deset minuta po početku meča inicijativa bila je na strani gostujuće ekipe, kao što se i očekivalo, a ono što se nije očekivalo je da će Partizan na to odgovoriti visoko postavljenom odbranom, koja nije odgovarala protivniku.

Sredinom prvog poluvremena Danko Lazović imao je odličnu šansu, Volkov ubacuje loptu u šesnaesterac, a ona je preskočila Davisa, dolazi do Lazovića, čiji je šut sa četiri metara bio izblokiran.

Na poluvremenu nije bilo promene rezultata.

Drugi deo utakmice počeli su igrači Partizana odlično, napadali su crno-beli od prvog minuta drugog poluvremena. Kako je vreme prolazilo očekivalo se da će inicijativa pevaca biti veća, ali to se nije dogodilo, Partizan je igrao odlično tokom celog meča i više imali loptu na sredini terena, koju su zadržavali brzom i tečnom igrom, nekoliko puta po desnoj strani pretili su Vuličević, Lazović i Grbić, ali su igrači odbrane, i čuvar Ljoris bili na mestu. Na kraju više nego zadovoljni mogu biti domaći igrači.

Na kraju meč je završen bez golova, Partizan- Totenhem 0:0.

Bešiktaš je remizirao protiv Asterasa, rezultat je bio 1:1.

Komentari