Trajković: Napuštam Partizan!

Nakon nekoliko turbulentnih dana u FK Partizan i sumiranja utisaka od utakmice sa Ludogorecom, može se konstatovati jedno, a to je da Branisalav Trajković više neće biti član crno-belih.
Mnogi misle da je Trajković prvi, ali ne i jedini krivac za ispadanje iz trećeg kola kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje, što svakako ide u prilog onima koji se kriju iza nepromišljenog poteza, sada možemo reći bivšeg defanzivca Partizana.

Neka sada udaraju po meni i mom liku, ja jesam napravio veliku glupost i grešku, ali greške se dešavaju i dešavaće se u budućnosti. Izuzetno mi je žao sto se sve desilo i što se moje ime provlači u štampi na ni malo prijatan način. Krivo mi je što se pojedinci i njihova dela prikrivaju kroz moju grešku i što će se ta praksa nastaviti i u budućnosti”, ističe Trajković
Dan posle meča sa Ludogorecom bilo je jasno da je Branislav Trajković završio misiju u Humskoj.
Da. Sve je gotovo. Raskinućemo ugovor, videćemo još na koji način, sve će biti poznato za dan ili dva. Tako je izgleda moralo da bude, a ja Partizanu želim sve najbolje”, zaključio je Trajković.

Komentari