TRANSFER BOMBA U HUMSKOJ: Stiže Miloš Krasić i još dva pojačanja?

Buran finiš prelaznog roka očekuje nas u Humskoj. Crno beli bi u samoj završnici letnje transfer pijace mogli da dobiju tri kapitalna pojačanja za nastavak sezone i borbu na tri fronta koja očekuje Partizan ove jeseni.

krasic milos

Najveća transfer bomba trebao bi da bude bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić. Prema pisanju Sportskog Žurnala, Krasić je već dogovorio sve uslove sa crno belima i u toku sutrašnjeg dana će doputovati u Beograd kako bi potpisao jednogodišnji ugovor. Reč je o jednogodišnjoj pozajmici iz turskog Fenerbahčea, gde se Krasić nije previše naigrao.

Osim Krasića u Humsku bi trebala da stignu i još dva pojačanja. Na poziciju levog beka, gde su crno beli imali na raspolaganju samo Nemanju Petrovića, stiže igrač sa zavidnim internacionalnim iskustvom i nekadašnji bek Rada, Nikola Leković. Leković bi u Partizan trebalo da stigne iz Legije iz Gdanjska, a reč je o momku koji je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana.

Od povratka Marka Devića u Humsku najverovatnije neće biti ništa, a kao zamena za Devića pominje se Branko Jovanović. Jovanović je član Hapoela iz Akre, a u redove crno belih stiže kao slobodan igrač.

Komentari