TRANSFER SAGA U HUMSKOJ: Jedan stiže, trojica ipak ne dolaze u Partizan!

Burno je juče bilo u redovima šampiona Srbije kada je u pitanju finiš prelaznog roka, a kako stvari stoje ni danas neće biti ništa drugačije. U toku jučerašnjeg dana pojavilo se mnogo informacija o igračima koji bi mogli pojačati Partizan u nastavku sezone međutim nijedna od tih spekulacija još uvek nije dobila zvaničnu potvrdu u vidu realizacije transfera.

transfer-window

Od povratka Miloša Krasića u srpski fudbal definitivno nema ništa, ali pored bivšeg srpskog reprezentativca još nekoliko igrača se dovodi u vezu sa crno belima.

Prvi sledeći pik crno belih jeste Zlatni orlić, Saša Zdjelar koji bi u toku dana trebalo da potpiše ugovor i dođe na jednogodišnju pozajmicu. Prema rečima generalnog direktora Miloša Vazure dogovor sa Grcima je postignut i sada se samo očekuje promocija mladog veziste.

“Dogovorili smo se sa Olimpijakosom da angažujemo Zdjelara na dvanaestomesečnu pozajmicu” – izjavio je Vazura za Sportski Žurnal.

Branko Jovanović, bivši prvotimac crno belih u toku jučerašnjeg dana je već bio viđen u Humskoj ali od povratka u Partizan neće biti ništa. Jovanović je navodno odustao od povratka među crno bele, a dolazak Zdjelara jasan je pokazatelj da se Partizan okrenuo drugim opcijama.

Najveća dilema finiša prelaznog roka ostaje Marko Dević. Šanse za povratak Devića u srpski fudbal trenutno su minimalne, a najveći problem Partizanu predstavljaju visoka primanja igrača, ali bi u toku dana moglo da dođe do promena.

Što se tiče pozicije levog beka, dovođenjem Nikole Lekovića Partizan je konačno rešio dilemu kraj leve aut linije i našao dostojnu zamenu za Volkova. Leković će u toku dana, kao i Zdjelar biti i zvanično predstavljen.

 

Komentari