TRANSFERI: Mihajlov se vraća kući, još jedno letnje pojačanje napustilo Niš!

Kako se bliži kraj prelaznog roka u većini evropskih liga, tako i klubovi u Srbiji užurbano rade poslednjih dana na realizaciji transfera koji bi trebali da im pomognu u ostvarenju ciljeva ove sezone.

MV2E4825

Zbog loše finansijske situacije u Srbiji, klubovi su primorani da čekaju na neke igrače, s obzirom da je većini fudbalera prioritet odlazak u inostranstvo, a ostanak ili uslučaju nekih igrača povratak u naš fudbal spada u jednu od poslednjih opcija, onda kada sve šanse da se ode preko propadnu.

Voždovac je tako u finišu prelaznog roka uspeo da vrati momka koji je ponikao u ovom klubu, Miloša Mihajlova. Tridesetdvogodišnji štoper vratio se po treći put u redove Zmajeva nakon neuspešne epizode u kazahstanskom Žetsuu. Nekadašnji igrač Partizana, Konjaspora i rumunske Politehnike biće veliko pojačanje u zadnjoj liniji tima Bratislava Živkovića u nastavku sezone.

Sa druge strane u Nišu pomalo neobične scene za profesionalni fudbal. Umesto da rade na prodaji igrača, Nišlije se nalaze u situaciji da ih napuštaju igrači koji su stigli u klub kao pojačanja u toku ovog prelaznog roka. Nakon Dejana Babića koji je napustio Radnički samo dve nedelje nakon dolaska u Niš, ni nekadašnji levi bek Crvene zvezde Nikola Ignjatijević nije se dugo zadržao u klubu.

Navodno je iskusni bek bio nezadovoljan minutažom u timu, pa je od Uprave kluba zatražio raskid ugovora. On je u svojoj kratkoj epizodi u Nišu nastupio ove sezone na pet utakmica, od čega je samo jedan meč bio starter. Proveo je ukupno 206 minuta na terenu, što je u proseku oko 41 minut po meču.

Komentari