Trener Mladosti zadovoljan pobedom, ali ne i uslovima za igru

FK Jagodina razočarala na početku sezone. Prva utakmica i poraz kod kuće od Mladosti 0:3. Trener Mladosti iz Lučana, Nenad Milovanović, izjavio je da je zadovoljan pobedom nad Jagodinom, ali da su ovo ”nenormalni” vremenski uslovi za igru.

sp-milovanovic

 

Trener Mladosti izjacio je: ”Moram da kažem da su ovo nenormalni uslovi za igru ove dece. Pored linije je teško, a tek deci koja trče na 40 stepeni. Cela zajednica Super lige mora da reaguje. Prvo kolo je uvek nepoznanica. Gledao sam Jagodinu na Zlatiboru i mislim da je rezultat čak i previsok. Jeste 3:0 za nas, ali Jagodina je imala nekih svojih pozicija, pogotovu u prvom poluvremenu”.

Zatim je doda ”Da je Jagodina bolje počela u utakmicu, imala je veću želju, veće htenje. Mi smo sa malim grčem ušli u utakmicu. Uspeli smo da iz jedanaesterca povedemo. Mislim da je naš drugi gol plod rada na treningu. Mirno smo posle utakmicu priveli kraju. Jagodina je mlad tim, ne treba da klone duhom. Mislim da smo zasluženo pobedili, a Jagoidni se zahvaljujem na fer i korektnoj igri”.

Trener Jagodine Milojko Gošić izjavio je da je Mladost zasluženo slavila.

Gošić je takođe izjavio: ”Desilo se ono čega smo se pribojavali. To nismo uspeli da sprečimo, nismo uspeli da nadomestimo toliko rutine i iskustva. Ovim momcima ne mogu ništa da zamerim, na njihovim željama i htenju i možda trenutnim mogućnostima. Mladost je uspela da premosti i ove uslove igre…Uspela je svaku našu grešku da kazni”.

On je dodao: ”Možda smo mogli i bolje da igramo. Drugi gol smo primili bolujući prvi, što je tipično za mlad tim. Posle 2:0 bilo je treško vratiti se naročito protiv tima koji zna šta hoće na terenu. Moramo sve dobro da analiziramo i vidimo gde smo grešili. Moramo više da treniramo i čekamo svoju šansu”.

Komentari