TRI ZA TRI: A šta ćemo sa ovim utakmicama?

Kao što smo već pisali, policija je počela sa istragom utakmica koje su pod sumnjom da su nameštene, a već sedam mečeva našlo se na tapetu MUP-a.

Međutim nisu to jedine utakmice koje navijačima godinama bodu oči, tu je i čuveni sistem tri za tri o kome se toliko dugo priča, a dokaza uglavnom nema. Evo nekih interesantnih utakmica pa procenite da ima li materijala za sumnju u regularnost ovih mečeva.

Proteklog vikenda sastali su se Jagodina i Metalac. Prethodni susreti ovih rivala završavali su pobedama gostiju, a drugačije nije bilo ni juče. Slavio je Metalac minimalnim rezultatom.

jagodina metalac

U ovom kolu igrali su i subotički Spartak i Mladost iz Lučana, a kada oni igraju, barem prema statistici bodovi ostaju domaćoj ekipi. Tako je bilo i u subotu, sjajna ekipa Mladosti ubedljivo je poražena od Spartaka koji je u prva dva kola sakupio samo jedan bod.

spartak lucani

U duelima Rada i Novog Pazara ima mnogo tenzija. Uglavnom su to prepucavanja navijača na tribinama, dok sa druge strane odnos između klubova je blago rečeno domaćinski. U duelima ove dve ekipe u dosadašnjim susretima slavio bi uvek domaćin, a u 95% slučajeva pobeda bi došla kladioničarki rečeno IZ IKSA. Ovi rivali sastaju se u 8. kolu, tačnije 29. avgusta, domaćin je Novi Pazar pa ako se nađete u blizini kladionice probajte da odigrate X-1, statistički gledano imate velike šanse da uzmete lepe pare.

rad np

 

Komentari