U Čačku podela bodova, pobedio fudbal!

U 5. kolu Jelen Superlige u subotu Borac iz Čačka i OFK Beograd su podelili bodove. Rezultat je bio 1:1 (0:1), a strelac za Beograđane bio je Kohene (autogol) već u 2. minutu, dok je konačan rezultat postavio napadač Čačana Đenić u 74. minutu. Fudbal za uživanje!

 

U Čačku smo sinoć videli fantastičnu fudbalsku predstavu! U okviru 5. kola Jelen Superlige u Čačku su se sastali domaći Borac i OFK Beograd. Iako je rezultat bio 1:1 (0:1), viđeno je puno lepih akcija sa obe strane. Fudbalere je poneo pravi fudbalski ambijent i to ih je svakako inspirisalo da igraju otvoreno, napadački i bez kalkulacija.

Krenulo se žestoko od samog početka što se isplatilo “Romantičarima”. Nakon nesporazuma u odbrani Čačana, defanzivac Kohene nesrećno postiže autogol već u 2. minutu. Beograđani se nisu tu zaustavili, te su nakon samo tri minuta imali stopostotnu šansu da preko odličnog Dražića dupliraju vođstvo kada se našao oči u oči sa Petrićem, ali je reagovao veoma traljavo. U nastavku blaga inicijativa Borca koji je pretio golu Beograđana preko Božića i Stojanovića, ali je Čupić ostao nesavladan. Na odmor se otišlo sa rezultatom 0:1.

U nastavku smo videli još sadržajniju igru sa obe strane, a Borac je u uvodnim minutima dva puta pripretio preko Stojanovića. Jednom prilikom je pogodio stativu. Okvir gola su pogodili i Beograđani koji su svoju šansu vrebali iz kontri i polukontri zbog veoma brzih igrača. Kasnije su se šanse oba tima ređale kao na traci, sa napomenom da su domaćini bili bliži izjednačenju. Napadačka igra se isplatila domaćinima koji su u 74. minutu stigli do toliko željenog izjednačenja. Nakon gužve u šesnaestercu najsnalažljiviji je bio napadač Čačana Đenić. Do kraja susreta viđena je najizglednija šansa sa promenu rezultata, a u glavnoj ulozi bio je vezista Beograđana Gajić kada je iskosa sa leve strane prešao golmana, ali je zatresao samo spoljni deo mreže. Konačan rezultat je bio 1:1, a gledaoci na stadionu na Moravi su mogli da uživaju u lepom i napadačkom fudbalu obe ekipe.

U 6. kolu srpskog šampionata ekipa OFK Beograda sledećeg vikenda dočekuje Donji Srem, dok će Borac imati teško gostovanje u Jagodini.

Komentari