U Čuki se osvrnuli na utakmicu protiv Gabale

Defanzivac Čukaričkog i trener Vladan Milojević pred meč sa Borcem osvrnuli su se i na meč protiv Gabale. Podsetimo, Brđani su na svom terenu slavili sa 1:0, a u Bakuu nisu imali sreće i izgubili 2:0 od Gabale.

Lucas Piasentin

Teško je… Nismo hteli da na taj način završimo kvalifikacije. Imali smo veliku želju da prođemo u 3. kolo. Moramo da idemo dalje. Imamo mnogo izazova u domaćem prvenstvu, gde hoćemo da budemo što bolji. I prvi ako je moguće. Znamo da možemo. Mnogo toga zavisi od nas samih” – smatra Pjasentin.

Na to je trener Milojević dodao: ”U fudbalu gledam kao i u životu, ako ste mogli, onda bi se verovatno to i dogodilo. Ako se nije desilo… Ostaje gorak ukus tog jednog gola koji nismo postigli. Svi danas igraju fudbal. Iluzorno je pričati ko je iz koje zemlje. Evo pogledajte meč Sampdorije i Vojvodine, da li bi vam neko pre te utakmice pomeno da je taj epilog moguć? Svaka je utakmca za sebe i mora da se veruje. Ne volim da se vraćam u prošlost. Ne znam… Nešto nam je falilo, rekao bih da je baš tanka linija razdvojila uspeh od neuspeha. Ispali smo zbog jednog jedinog gola, a u oba meča smo imali više šansi. Nisam neko ko koristi albi, tako da se ne bih previše osvrtao na utakmicu protiv Gabale. Sigurno da smo hteli da prođemo, pružili smo sve od sebe, možda nam je nedostajalo pet do deset odsto više, ali ko zna da li bi i to bilo dovoljno. Sve je sada iza nas. Ali je činjenica da radite cele godine da biste igrali evropske utakmice. Mora da postoji taj auto motiv, želja, samopouzdanje i tu se negde lomimo. Surov je profesionalizam u fudbalu. Uvek je novo dokazivanje. Igrači moraju da budu spremni za to psihički i fizički. To im je posao”.

Komentari