U Partizanu nezadovoljni Bugarinom!

Svi u klubu su razočarani što se nisu kvalifikovali u Ligu Šampiona. Prvi povodom toga oglasio se potpredsednik Partiza, Milorad Vučelić.

Bojinov

Vučelić kaže da Partizan nema dovoljno veliki budžet da bi dovodio kvalitetnije igrače za igranje u Ligi Šampiona.

Ne možemo mi da potrošimo šest, sedam ili osam miliona evra. Radili smo šta smo mogli, a treba napomenuti da smo zatekli katastrofalno stanje kada smo došli. Trebaće vremena da se klub potpuno stabilizuje. Pokušali smo da uđemo u Ligu šampiona sa minimalnim ulaganjima i zamalo da nam uspe. Sa te strane možemo da budemo zadovoljni, ali svakako da nam je žao nismo deo elite”, rekao je Vučelić.

On takođe smatra ja Partizan u revanšu protiv Belorusa ”Igrao slabije nego inače. Neke šanse smo morali da iskoristimo i da smo uspeli u tome sve bi sada bilo drugačije. Ovako, okrećemo se domaćim takmičenjima i Ligi Evrope. Zadovoljni smo plasmanom u to takmičenje. Kada smo započinjali sezonu grupna faza LE bila je san, a evo sada je to realnost”.

A svojim lošim igrama u dresu šampiona države na tapetu se našao i iskusni napadač crno belih, Valeri Božinov. On je u klub stigao kao najzvučnije pojačanje, ali ne opravdava tu ulogu.

Videli ste kako mu izgleda zglob. Izgleda da je teže povređen… Ali bez obzira na to dosadašnjim igrama nije ispunio očekivanja zbog kojih je doveden. S druge strane, mnogo tereta stavljeno je na leđa Andrije Živkovića”, dodao je Vučelić.

Komentari