U ponedeljak kreće prodaja karata za Sampdoriju

Fudbaleri Vojvodine napravili su nezapamćen uspeh i uneli veliku pometnju u sportsku javnost deklasiravši ekipu Sampdorije na gostovanju u Torinu. Nakon pobede od 4:0 interesovanje za revanš u novom sadu je veliko, navode iz kluba, a to nikoga ne iznenađuje.

Ozegovicccccc

Prodaja karata za revanš koji se igra u četvrtak6. avgusta od 21 čas na stadionu Karađorđe kreće u ponedeljak. Cena pojedinačnih ulaznica iznosi 500 dinara za zapad, 300 dinara za istok i 200 dinara za svever.  Na stadion mogu ući i vlasnici novih sezonskih ulaznica. Svaki pojedinac može kupiti tri ulaznice a potrebno je pokazati lični dokument.

Južna tribina rezervisana je za gostujuće navijače, a prodaja ulaznica za tu tribinu biće omogućena samo u Italiji.

Prodaja karata za revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, između Vojvodine i Sampdorije, koja je na programu u četvrtak, 6. avgusta 2015. godine, od 21 čas na stadionu “Karađorđe”, počinje u ponedeljak, 3. avgusta 2015. godine. Cena pojedinačnih karata iznosiće 500 dinara (Zapad), 300 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever), a, pored toga, na stadion će moći da uđu i vlasnici novih pretplatnih, godišnjih ulaznica FK Vojvodina. Podvlačimo da će svaki pojedinac moći da kupi najviše tri ulaznice na jedan lični dokument.

 

Komentari