U Srbiji se opet igra fudbal, igra ga Vojvodina

Na Karađorđu u meču između domaće Vojvodine i Partizana, domaćin je slavio rezultatom 3-2, Fantastično su igrali igrači Vojovodine, a prelep gol postigao je Stanisavljević, čija će se majstorija dugo prepričavati.

Stanisavljevic

Povela je Vojvodina golom Ivanića, kapitena Novosađana, na dva nula povisio je fantastičnim golom iz slobodnog udarca Stanisavljević, a Oumaru je pred kraj prvog poluvremena postigao gol za Partizan, Na poluvreme se otišlo sa 2-1 za Vojvodinu, a u drugom poluvremenu smo videli još dva gola i dva crvena kartona. Prvo je Ožegović povisio na 3-1, a onda je Oumaru posle odbijene lopte Žakule postigao svoj drugi gol. Kao što je i rekao nije se radovao posle golova protiv svog nekadašnjeg tima. Vrlo brzo posle toga Brašanac je dobio drugi žuti karton i morao je da napusti teren pre kraja utakmice. Do kraja je bilo još šansi, uglavnom za Vojvodinu, ali se rezultat nije menjao. Na samom kraju pocrveneo je i igrač Vojvodine, Igor Đurić.

Vojvodina je igrala odlično, stvarala šanse, napadala, delovala je kao pravi evropski tim. Nije Partizan mnogo zaostajao za Vojvodinom ali je ipak bio slabiji rival. Šanse su se na obe strane ređale kao na traci, ali su Novosađani imali više šansi i izglednijih. Posle crvenog kartona Brašanca lako su mogli da postignu još neki gol, ali su Ivanić, Paločević i Ožegović propustili svoje šanse.  Na kraju Vojvodina je zasluženo pobedila i ovom pobedom najavila da će ove godine konkurisati za naslov prvaka Srbije.

 

Komentari