Uspešna generalka pred sezonu!

Rad je tri puta zatresao mrežu svog protivnika Omladinca.

Foto:fkrad.rs

Foto:fkrad.rs

U sastavu za startnih jedanaest za Rad su nastupili :Dejanović, Djurić, Maraš, Ljubinković, Obradović, Mladenović, Vidić, Dabić, Veselinović, Arsenijević , N Mihajlović.

Rezerve: Vico, Kričak, Trninić, Bašanović, Stanić, Milisavljević, Baienović, Nenadović, S.Mihajlović, Guzina, Milanović.

Za ekipu Omladinca:Jagodić, Gajić, Zogović, Ma.Živković, Dokić, Mi.Živković, Džepina, Hakać, Haska, Despotović, Pejčinović.

Rezerve:Milanović, Stevanović, Beraković, U Milešević, M Milešević, Lazić, Medić, Božinović, Ležaić, Andjelić, Lijeskić.

Fudbaleri Rada s lakoćom su završili generalku u oči prvog ligaškog meča. Izabranici trenera Milana Milanovića u prijateljskoj utakmici savladali su ekipu Omladinca iz Novih Banovca rezultatom 3:1, meč se odigrao na Banjici.

Već u šestom minutu Milorad Dabić se u pisao u strelce probijanjem po desnoj strani a zatim udarcem. Rad je imao mnoštvo prilika u jedanaestom minutu N.Mihajlović je poslao perfektan pas prema Arsenijeviću ali on se nije najbolje snašao. Dabić je još jednom zatresao mrežu u šesnaestom minutu kada je sevnula levica.Pet minuta kasnije perfektni Dabić postiže hed-trik na dodavanje N.Mihajlovića. Gosti su jedini gol postigli sa bele tačke u četrdesetom minutu.

Rad se u prvom kolu JSL sastaje sa ”zmajevima” u subotu 18.07 od 17:00 časova. Meč će biti odigran na Banjici na stadionu Kralj Petar I.

 

Komentari