Utakmica.rs saznaje: Posle tri meča u Radničkom, Rosić se seli u Bragu

Kako Utakmica.rs saznaje Radnički je na pragu da ostane bez još jednog letošnjeg pojačanja. Posle Dejana Babića koji se otisnuo u Izrael, Nikole Ignjatijevića koji je pojačao OFK, još jedan igrač Radničkog otisnuće se van granica Srbije.

radnički-niš-zvezda

Fudbaler Radničkog koji je u niški tim došao iz istoimenog kragujevačkog kluba posle samo tri odigrana meča i 243 minuta provedenih na terenu odlučio da promeni sredinu.

Rosićeva nova destinacija biće Portugal, gde će ukoliko birokratija između dva kluba ne zakaže pojačati ekipu Brage, koja je prošlu sezonu završila na četvrtom mestu portugalskog prvenstva.

Talentovani štoper je pažnju navijača u Srbiji skrenuo na sebe kada je na debiju protiv Crvene zvezde nakon samo nekoliko minuta na terenu uspeo da zatrese mrežu Crvene zvezde i donese vođstvo niškom timu, a u istom meču zaradio je i isključenje.

Trener „Reala sa Nišave“ potvrdio je za Utakmica.rs da je Rosić pred vratima portugalskog kluba, te da ostaje da se završi papirologija. „Čaršijske priče“ da bi i napadač Miloš Trifunović mogao da ode sa Čaira, Rastavac je kategorički demantovao.

Dvadesetdvogodišnji Lazar Rosić omladinsku karijeru počeo je u Šumadiji, potom je za Radnički Kragujevac odigrao 53 utakmice, a potom je usledila epizoda u niškom superligašu.

Komentari