Utakmica.rs top 11 prelaznog roka: Idealnih 11 koji su ovog leta pojačali klubove u Srbiji

Fudbalska pijaca u Srbiji je završena, a mi smo poželeli da se igramo selektora i napravili tim idealnih 11 pojačanja koja su u ovom prelaznom roku promenili sredinu.

Screenshot 2015-09-03 18.18.51

Aleksandar Jovanović (G)
Na poziciji golmana nalazi se sjajni čuvar mreže iz Niša koji je Radnički pojačao u ovom prelaznom roku. Prošlu sezonu proveo je u Donjem Sremu.

Luis Ibanjez (LB)
Po levom odbrambenom bedemu deluje Luis Ibanjez koji je u dosadašnjih osam kola pokazao da je Zvezda načinila odličan potez dovođenjem ovog Argentinca.

Li Adi (CD)
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ponovo se vratio u srpski fudbal, on će u dresu Čukaričkog pokušati da oživi svoju karijeru koja je u padu u poslednjim sezonama.

Lazar Rosić (CD)
Nekada u Radničkom iz Kragujevca, potom je za Real sa Nišave odigrao pet utakmica, gde je uspeo da pokaže deo svog talenta. Kao veliko pojačanje prešao je u Vojvodinu, iako je za njegove usluge bio zainteresovan i Sporting iz Brage.

Petar Jovanović (DB)
Desni bek Voždovca u redove zmajeva došao je iz rumunskog Kluža u uvodnim mečevima sezone pokazao se kao jedan od pouzdanijih defanzivaca.

Mičel Donald (S)
Holanđanin koji je prešao Ajaksovu školu fudbala veoma brzo je pokazao da će biti važan šraf u četi Miodraga Božovića od njegovog dolaska u tim Crvena zvezda ne zna za poraz.

Branislav Janković (S)
Crnogorski reprezentativac pojačao je Čukarički u ovom prelaznom roku. Iako Čuki trenutno ne cvetaju ruže Janković na terenu pravi razliku i uliva sigurnost u veznom redu.

Alen Stevanović (LK)
Iako još nije debitovao za novi klub Alen Stevanović je veliko pojačanje Partizana. Svoju karijeru gradio je u Italiji, igrao i u reprezentaciji Srbije.

Aleksandar Katai (CK)
Kataji je i prošlu polusezonu proveo u Crvenoj zvezdi, ali tada kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa. Crvena zveda je ove sezone otkupila njegov ugovor od Olimpijakosa. A njegova igra podiže se na novi nivo iz meča u meč.

Slavoljub Srnić (DK)
Slavoljub je u dresu Čukaričkog odigrao preko stotinu mečeva, a Crvena zvezda odavno je sanjala da ga dovede u svoje redove. Konačno su uspeli u ovom prelaznom roku. Navijači gaje velika očekivanja od Srnića.

Ognjen Ožegović (N)
Ognjen Ožegović je možda i najveća greška Crvene zvezde. Pojačao Vojvodinu u ovom prelaznom roku, pokazao da će biti veoma važan šraf u napadu Lala.

Komentari