Uživo: Čukarički-Radnički Niš

Poštovani čitaoci Utakmica.rs portala, dobro došli na stadion Čukaričkog. Utakmica šestog kola igra se pred oko 500 gledalaca

Čukarički: Stevanović, Stojković, Piasetin, Ostojić, Boljević, D. Srnić (Janković), Regan, Matić (Karaklajić), Mandić (Bojić), S. Srnić, Pavlović.

Radnički: Jovanović, Petrović, D. Bulatović, R. Bulatović, Rosić, Tomić, Đuričković (Bogdanović), Marjanović (Lakić Pešić), Trifunović, Blažić (Ignjatijević), Zemljanuhin.

čukarički-radnički-uživo-banovo-brdo

Delegat FSS: Dušan Tomić
Glavni sudija: Aleksandar Vasić
Pomoćni sudija: Dejan Potočan, Dejan Petrović
Dodatni sudija: Novica Anđelovski, Dejan Santrač
Četvrti sudija: Srđan Kaurin

Tok meča:

1. minut – Gosti su izveli početni udarac i u prvih nekoliko minuta meča ni jedni ni drugi ne žele da rizikuju. Ekipa Čukarićkog vrši presing na gostujuće igrače.

5. minut – Po levom boku kombinovali su Matić i Mandić, ali izostajao je dobar završni pas mladog napadača.

8. minut – Radnički se odlučio da napada po desnom boku, ali Zemljanuhin ne uspeva da prevari Boljevića i uradi nešto konkretnije za svoju ekipu.

10. minut – Zemljanuhin je pokušao da organizuje brz kontra napad, ali Obeng Regan pravi pametan faul na sredini terena.

11. minut – Po levoj strani prošao je Boljević i uputio centaršut, ali loptu u korner izbija Radoš Bulatović.

12. minut – Matić izvodi korner, gostujući igrači izbacuju loptu izvan šensnaesterca odakle je iz prve šutirao Dragoljub Srnić, ali lopta prolazi pored gola.

14. minut – Kombinovali su braća Srnić, i Slavoljub je uputi šut ka golu, ali je izblokiran i lopta je otišla u korner, posle kog nema opasnosti.

16. minut – Prvi dobar napad za goste. Petrović je prošao po desnom boku i lopta se odbila do Darka Bulatovića koji šutira slabo i nema opasnosti po gol domaćina.

22. minut – Kombinovali su Slavoljub Srnić Filip Stojković koji je uposlio Pavlovića, ali napadač domaćih šutira iznad gola sa nekih sedam metara.

24. minut – Đuričković je lepo prošao po desnoj strani, ali u poslednjem trenutku interveniše Dragoljub Srnić.

26. minut – Marko Tomić se odlučio na šut iz daljine, ali lopta završava blizu korner zastavice. Nema opasnosti.

27. minut – Zemljanuhin sjajno prolati i upošljava Trifunovića koji sa oko dvanaest metara šutira, ali Stevanović krajnjim naporom šalje loptu u korner.

28. minut – Zemljanuhin izvodi korner, ali jedan od igrača Radničkog pravi faul nad golmanom.

32. minut – Dobar pas kapitena Matića na levi bok, ali Boljević šalje loptu pravo u ruke golmana Jovanovića.

35. minut – Prvi ofsajd na utakmici. U njemu se našao igrač Čukaričkog Slavoljub Srnić.

36. minut – Gooool!!! Posle duže akcije igrača Radničkog lopta stiže do Trifunovića koji šutira iz prve i uz nekoliko odbitaka lopta završava u nebranjenom delu gola. Čukarički-Radnički 0-1 Miloš Trifunović.

41. minut – Igrači iz Niša veoma oštri na sredini terena, ali sudija još uvek nije pokazao žuti karton.

42. minut – Matić šalje loptu u šesnaesterac gostiju. Slavoljub Srnić je šutirao slabo sa nekih sedam metara, ali lopta je išla paralelno sa gol linijom gde je pokušao Mandić da je skrene u gol, ali Peetrović sjajno interveniše i šalje loptu u korner. Tom prilikom Mandić se slabije povredio.

43. minut – Matić izvodi korner, lopta se odbija do Dragoljuba Srnića koji je vraća u šesnaesterac gde je velika gužva, ali igrači domaće ekipe prave faul nad Zemljanuhinom.

45. minut – Sudija je poluvreme produžio za jedan minut i ekipa Čukaričkog je odmah krenula u napad preko Stojkovića i Srnića, ali Rosić siguran u odbrani. U nastavku akcije sudija je svirao kraj prvog poluvremena.

11910805_1142271415800991_81931356_n

46. minut – Trner Čukaričkog izvršio je dve izmene. Umesto Dragoljuba Srnića u igri je Branislav Janković, a umesto Mandića u igri je Petar Bojić.

50. minut – Đuričković je sjajno uposlio Zemljanuhina, koji izlazi sam ispred golmana domaćih, ali Stevanović odlično interveniše i šalje loptu u korner. Zemljanuhin se tom prilikom povredio.

51. minut – Đuričković je izveo korner, ali intervenisao je Ostojić. Lopta je stigla do Marjanovića koji vraća do Đuričkovića, ali on šutira visoko iznad gola sa nekih sedamnaest metara.

52. minut – Đuričković i Trifunović su odigrali lep dupli pas, ali Ostojić se lepo postavio i zagradio loptu.

54. minut – Blažić i Marjanović su lepo kombinovali na sredini terena. Marjanović je uposlio Zemljanuhina koji pronalazi Trifunovića u srcu šesnaesterca, ali on glavom šutira preko gola.

56. minut – Andrija Pavlović je primio loptu na desnom boku i pronašao prostor da uputi šut ka golu, ali Jovanović lako hvata tu loptu.

57. minut – Janković je ukrao loptu na svojoj polovini i uposlio Slavoljuba Srnića koji šalje neupotrebljiv centaršut iz jako dobre pozicije.

59. minut – Trener Radničkog je izvršio prvu izmenu na utakmici. Umesto Marka Blažića u igri je Nikola Ignjatijević.

61. minut – Oštar start Igora Matića nad Tomićem i sudija mu je pokazao prvi žuti karton na utakmici. Tomiću se ukazuje pomoć na terenu.

63. minut – Najbolja šansa za domaćine na utakmici. Srnić je uputio centaršut po zemlju, a Igor Matić iz uklizavanja sa jedanaest metara šutira slabo pored gola.

65. minut – Posle akcije Jankovića i Regana igrači Radničkog kratko izbacuju loptu koja stiže do Srnića, on iz prve šutira po zemlji, ali Jovanović siguran.

68. minut – U ekipi Čukaričkog izvršena je i poslednja izmena. Umesto kapitena Matića u igri je Nikola Karaklajić. Kapitensku traku preuzeo je Filip Stojković.

69. minut – Čim je ušao i igru, Karaklajić prolazi po levoj strani i njegov šut je izblokiran u korner. Posle kornera nema opasnosti.

71. minut – Druga izmena u redovima gostiju. U igri je Vladimir Bogdanović umesto Đuričkovića.

72. minut – Karaklajić i Boljević su kombinovali po levoj strani. Boljević je uputi centaršut, a Bojić je spustio do Andrije Pavlovića loptu, gde je siguran bio Lazar Rosić. Bez opasnosti po gol Jovanovića.

77. minut – Posle akcije rezervista Bojića i Jankovića, lopta stiže do Pavlovića koji šutira iz dobre situacije, ali je izblokiran. Lopta je otišla u korner. Slavoljub Srnić Izvodi korner, a loptu je promašio Andrija Pavlović.

79. minut – Tomić pravi faul nad Bojićem na tridesetak metara od gola i posle protesta dobija žuti karton. Prekid je izveo Srnić, a Lukas je zamalo zakasnio na loptu koja je prošla tik uz levu stativu gola Radničkog.

82. minut – Kombinovali su Karaklajić i Stojković, koji je uputio loptu u kazneni prostor, ali daleko od svih igrača njegovog tima.

84. minut – Pokuša je Srnić glavom, posle centaršuta Stojkovića, ali lak posao za golmana Jovanovića. Lopta je sve vreme na polovini Radničkog.

-Došlo je do poteškoća u radu  interneta na stadionu Čukaričkog izvinjavamo se svim čitaocima zbog kratkog zastoja. 

90. minut – Sudija je meč produžio za četiri minuta. Ekipa Čukaričkog je dominantna, ali Radnički se iskusno brani.

91. minut – Posle kruženja oko šesnaesterca lopta stiže do Karaklajića koji šutira pored gola.

91. minut – Poslednja izmena kod gostiju. Umesto Marjanovića u igri je Lakić Pešić.

94. minut – Gosti izbijaju loptu što dalje od svog gola. Regan pokušava da organizuje poslednji napad na meču, ali Ignjatijević siguran u odbrani. Sudija svira kraj utakmice.

Ekipa Radničkog slavila je na Banovom Brdu protiv Čukaričkog rezultatom 1:0. jedini gol na meču postigao je Miloš Trifunović u 36. minutu meča.

Komentari