VAZURA: “U petak smo se sve dogovorili sa Lomićem, a onda je tražio više para”

Generalni direktor Partizana Marko Vazura potvrdio je reči Milorada Vučelića, i izneo detalje pregovora sa Markom Lomićem, kao i razloge zbog čega nije došlo do prelaska iskusnog beka u redove šampiona Srbije.

stadion-partizana

“Marko Lomić me je zvao juče i rekao da ne može da potpiše za Paritzan. A kada smo se se videli i dogovorili u petak sve što je tražio to je i dobio. Dakle nismo mi njemu nudili ugovor, nego je on tražio i mi smo na sve njegove uslove pristali, a onda se na kraju vikenda javio sa zahtevom da mu povećamo cifru” – poručio je Vazura.

U Partizanu kažu da su razočarani što do dogovora na kraju ipak nije došlo.

“Kad sam ga pitao da li si 100 odsto siguran da si rešio situaciju sa Rusima on je rekao: ’Milion odsto siguran’. A onda je došlo do promene i on je tražio nove uslove u ugovoru na koje mi naravno nismo spremni. Možda će se javiti tokom dana, pa ćemo videti…” – istakao je Generalni direktor crno belih.

Ukoliko posao sa Lomićem i definitivno propadne, crno beli će se okrenuti drugim solucijama kada su u pitanju pojačanja u odbrani.

“Gledaćemo da dovedemo još dva pojačanja. I to u defanzivi. Ne bih da otkrivam imena igrača sa kojima smo u kontaktu jer je to još u fazi razgovora. Mogu samo da kažem da je jedan stranac za koga treba da se plati obeštećenje, a da je drugi igrač koji ima srpski pasoš” – zaključio je Vazura.

Izvor: MocartSport, HotSport

Komentari