Vezista spreman za Augsburg

Dobre vesti za navijače Partizana. Važni vezni fudbaler je spreman za meč u Nemačkoj.

sp-brasanac

U poslednjem superligaškom meču i pobedi protiv Voždovca (2:1) Partizan nije mogao da računa na trojicu važnih igrača, što je unelo nemir pred važno evropsko gostovanje Augsburgu. Za meč sa Augsburgom, vesti su nešto povoljnije bar za jednog od njih.

Darko Brašanac počeo je u ponedeljak da trenira i otputovaće u Nemačku sa ekipom. Sa druge strane, Marko Jevtović i Saša Ilić neće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Partizana na ovom gostovanju. Neće se rizikovati sa Jevtovićem zbog vrtoglavice koja ga je pratila još od “večitog derbija”, po preporuci doktora Minića sa VMA, a legendarni vezista Saša Ilić će tek od utorka trenirati.

– Posle jakog udarca u mišić, Brašanac je morao je da pauzira, ali već se vratio u trenažni proces, tako da će biti na raspolaganju treneru Milinkoviću za utakmicu u Nemačkoj. Što se Saše Ilića tiče, reč je o nešto ozbiljnijoj povredi, ali Saša će početi u utorak da trenira laganim tempom, pa ćemo videti koliko brzo će sasvim da se oporavi”, rekao je za “Blic”, Ilija Rosić, doktor Partizana.

 

 

Komentari