Vladan Milojević: Ne mogu da dočekam kraj prelaznog roka

Trener Čukaričkog Vladan Milojević smatra da su glasine o transferima uzdrmale njegov tim pred kraj prelaznog roka

Foto: Čukarički

Foto: Čukarički

Milojević jedva čeka kraj prelaznog roka da bi fudbaleri mogli da se koncentrišu isključivo na igru.

– Da budem iskren, dosta su nas poremetile konstantne priče o transferima u ovoj fazi. Kad nemate glavu, imate veliki problem. Vrlo je važna ta psihološka priprema. Događa se odsutnost i na treningu i na utakmici. Ništa to nije nenormalno, to je prirodno, ali ja kao trener jedva čekam da se prelazni rok završi kao bi stvari bile jasne -, izjavio je trener Brđana i dodao:

– Imamo klupsku politiku, nećemo praviti problem nikome, ali razne se stvari pričaju, slušaju, pišu. Onda to dovodi do dekoncentracije igrača koji već imaju psihološki zamor od čestih razmišljanja. Kad ste skroz koncentrisani na trening i utakmicu, slika na terenu je sasvim drugačija- .

Jedan od fudbalera koji je blizu toga da do kraja prelaznog roka napusti klub je sjajni bek Filip Stojković.

“To sam prepustio rukovodstvu kluba, pre svega sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću. Oni vode računa o tome. Na meni je da budem koncentrisan na utakmice, ne na priče o mogućim ili nemogućim transferima. Kad se dogodi, dogodilo se. Ja sam profesinalac i moje je da za sada isključivo pričam na terenu. Ne razmišljam o odlasku. Ukoliko ga ne bude, ostajem u ozbiljnom klubu koji ima jasnu strategiju i ciljeve, dobro radi i sigurno da ću u Čukaričkom samo napredovati kao igrač”, istakao je Stojković.

Čuka nije pocela sezonu po očekivanjima. Nakon 5 odigranih kola Brđani imaju 7 bodova. Naredni duel odigraće danas od 19 časova, protiv Radničkog iz Niša na Banovom brdu.

“Verujem u moje igrače i siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bismo se vratili u zacrtani kolosek. Neće biti nimalo laka utakmica, ali imamo snage, koncentracije, pameti i mudrosti da odigrano kvalitetan meč i da dođemo do željenog cilja”, optimističan je bio  Milojević.

 

Komentari