Vladan Milojević: “Veoma bitna utakmica, očekujem dobar fudbal”

Nakon kiksa protiv Borca u prošlom kolu i prekida niza od četiri uzastopna trijumfa, fudbalere Čukaričkog u 19. kolu očekuje gostovanje Voždovcu. Zmajevi se nalaze u zoni ispadanja, a protiv Partizana su pokazali da mogu da pruže odličan otpor, pa izabranike Vladana Milojevića ne očekuje ni malo lak posao i pored činjenice da će biti favoriti u malom gradskom derbiju.

konferencija0313

“Ova utakmica nam je bitna, imamo veliki respekt prema protivničkoj ekipi. Međusobno se dobro poznajemo. Voždovac ima dobre igrače, dosta fudbalera im je otišlo, ali su pristigli kvalitetni igrači. Pozicija na tabeli im ne daje mnogo prostora, igraju svaku utakmicu sa imperativom pobede. Mi imamo našu filozofiju što se tiče takmičarskog dela. Dobro ćemo se spremiti i očekujem sutra dobar fudbal”, poručio je Milojević.

Desni bek Brđana, Nikola Janković, istakao je da pozicija Voždovca na tabeli nije pravi odraz kvaliteta ove ekipe, i da oni zaslužuju mnogo više, ali da će Čukarički uraditi sve ne bi li se što pre vratio u pobednički niz.

Izvor: fkcukaricki.rs

Komentari