Vojvodina počela prodaju karata za “meč godine”

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak će odigrati možda i njihov najvažniji meč u ovoj godini- revanš meč plej ofa za plasman u grupnu fazu lige evrope proziv češkog Plzenja. U prvoj utakmici bilo je 3:0 za češki tim, pa će za nastavak evropskog puta Novosađanima biti potrebno pravo malo fudbalsko čudo.

navijaci-fk-vojvodina-1328585176-115891

Međutim, u Vojvodini poručuju da dok šanse postoje, treba verovati, i pozivaju svoje navijače i sve Novosađane da naprave još jedan spektakl poput onog u prethodnom kolu kvalifikacija kada je gostovala italijanska Samdorija.

Danas su u prodaju puštene i ulaznice za ovaj meč i to po ceni od 500 dinara za zapad, 300 dinara za istok i 200 dinara za sever.

Ulaznice za istok i zapad se mogu kupiti na blagajni GIGS TIX-a u tržnom centru “Apolo” u periodu od 9 do 19.30h, a u sredu od 12 do 18h i u četvrtak od 10h i na stadionu “Karađorđe”.

Karte za severnu tribinu se mogu kupiti samo u prodavnici navijačke grupe “Firma”, od utorka do četvrtka u periodu od 12 do 20 časova.

Svaki navijač će uz pokazivanje ličnog dokumenta moći da kupi najviše tri karte, odnosno šest, ako pokaže i lični dokument drugr osobe.

Komentari