Vojvodina sa pobedničkim ambicijama

Utakmicama 9. kola nastavlja se takmičenje u Jelen Superligi, Pomalo u senci “Večitog derbija”, Vojvodina gostuje čačanskom Borcu. Meč se igra u nedelju u večernjem terminu (19 časova), a Lale se nadaju da mogu nastaviti niz odličnih igara u domaćem prvenstvu.

– Reprezentativnu pauzu smo iskoristili kako bi se što bolje pripremili za ovaj meč. Međutim, nedostajalo nam je nekoliko vrlo bitnih igrača iz prvog tima, a tu su i povrede Mirka Ivanića i Lazara Veselinovića za kojeg ipak postoje šanse da se nađe u kombinaciji za prvi sastav. Bez obzira na sve okolnosti, naše ambicije ostaju iste, pobedničke. Uz svo uvažavanje protivnika, mislim da bi teren u Čačku mogao biti problematičan ako se ovi vremenski uslovi ne promene – kazao je šef struke Zoran Marić.

– Borac je novajlija u ligi i siguran sam da će želeti da se pokažu kod kuće, a sve u cilju da obezbede opstanak. Ne bežimo od uloge favorita, ali svesni smo da nas očekuje veoma težak susret – reči su mladog golmana Novosađana Vanje Milinković-Savića.

Komentari