Voša konačno na RTS-u!

Iako je u terminu kada je Vojvodina igrala svoje mečeve drugog i trećeg kola kvalifikacija za LE, serija “Selo gori a baba se češlja” imala prednost kada je u pitanju programska šema Javnog servisa, poslednji rezultati novosadskog Superligaša naterali su čelnike Radio Televizije Srbije da konačno nađu prostor i za mečeve drugog preostalog srpskog predstavnika u Evropi.

FOTO: Facebook

Radio Televizija Srbije otkupila je TV prava za prvu utakmicu Vojvodine u plej-ofu Lige Evrope koju novosadski klub igra u četvrtak u Plzenu protiv domaće Viktorije, pa će ljubitelji fudbala iz cele Srbije imati prilike da prate meč drugog srpskog predstavnika u Evropi. Još uvek nije sigurno na kom kanalu će biti prenošen meč, ali prema nekim informacijama ljubitelji serije “Selo gori a baba se češlja” ovoga puta ostaće u drugom planu.

Podsetimo Vojvodina je i u sezoni 2013/14 igrala u plej-ofu Lige Evrope, kada ih je eliminisao moldavski Šerif. Te sezone Javni servis nije prenosio nijedan meč Voše u Evropi, pa se nadamo da će ovaj put biti talični za novosadski klub.

Komentari