Voša na RTV, Čuka na Sport Klubu, Zvezda na Areni

Ljubitelji fudbala mogu da odahnu, lopta će se ponovo zakotrljati na terenima širom Srbije. Utakmicama prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodina, Čukarički i Crvena zvezda otisnuće se na odiseju po Evropi. Ljubitelji ovih klubova ne moraju da brinu, svoje ljubimce moći će da gledaju u direktnim prenosima na Areni, Radio televiziji Vojvodine i Sport klubu.

fudbalska-lopta_660x330

CRVENA ZVEZDA – KAIRAT (Četvrtak 20:45; Arena 1)

Težak zadatak je pred našim klubovima, možda najteži ima vicešampion Srbije. Posle godinu dana odsustva Crvena zvezda se vraća na evropski put, Kairat se strahovito pojačao u prelaznom roku, ni Grof Božović nije sedeo skrštenih ruku. Crvena zvezda i Kairat sastaće se po drugi put, davne 2002. godine u kvalifikacionoj grupi Lige UEFA Crvena zvezda slavila je 2:0 na svom terenu, u revanšu je bilo 3:0 za crveno-bele.

DOMŽALE – ČUKARIČKI (Četvrtak 20:00; Sport klub)

Fudbaleri Čukaričkog iza sebe imaju više nego uspešnu sezonu, ekipu je napustio Nikola Stojiljković i Rendulić. Pristigao je Ranđelović iz CSKA Sofije, kao i golman Nikola Petrić iz čačanskog Borca. Nakon mnogo problema u prošlosti, Čukarički juriša na Evropu po drugi put u protekle dve sezone, u prošloj je u prvom kolu protivnik bila ekipa Santa Hulije, sada ih čeka znatno teži izazov, ekipa Domžala.

MTK – VOJVODINA ( Četvrtak 20:30, RTV 1)

Crveno-beli u sredu putuju u prestonicu Mađarske, a od 19 sati odradiće trening na stadionu Ujpešta „Ferenc Susa”, na kojem se utakmica igra sutra uveče od 20.30 časova. Trener Zlatomir Zagorčić je rekao da je rešio sve dileme oko sastava, a da će startnu postavu izdiktirati pred sam početak utakmice. Vojvodina je pretrpela dosta promena pred sam početak ove sezone i pravo je pitanje kako će trener Zagorčić skopiti sve kockice.

Komentari