Bogićević: Voždovac ključ

Utakmicama 14. kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Jelen Superligi. U Čačku nas očekuje zanimljiv susret između domaćeg Borca i Voždovca. Trener Čačana Bogić Bogićević ne krije da je ovo ključni momenat za klub ove sezone.


FOTO: boracfk.com

Šef struke Borca Bogić Bogićević veoma poštuje ekipu Voždovca.
– Ako se za neki tim može reći da pozicija na tabeli ne odslikava kvalitet to je Voždovac. Naš naredni rival je skup sjajnih iskusnih igrača. Celokupna fudbalska javnost dobro zna kvaltete Babovića, Odite, Beljića i ostalih. Sve to nameće kao zaključak da nas očekuje jako težak posao i da bi pobeda bila velika premija za nas. Do nje možemo samo ako svi zajedno damo više od svojih realnih mogućnosti, jer je i naš rival u nezavidnoj situaciji i sigurno će tražiti bodove na našem stadionu. Očekujem pravu fajtersku borbu svih 90 minuta i verujem da konačno možemo zabeležiti pobedu koja bi nam obezbedila kudikamo mirniju pauzu 
– kazao je Bogićević.

Progovorio je i o kadrovskim problema u sastavu tima.
– Ko god bude bio u timu dobro zna šta ga čeka. Ovo je utakmica koja u velikoj meri može odrediti dalju sudbinu Borca. Nadam se da ćemo konačno proraditi i u napadu, jer je činjenica da jako teško dajemo golove. Ako zatresemo mrežu Voždovca bićemo blizu pobedi koju tako želimo. Vidim da naši najverniji navijači pozivaju ostale ljubitelje fudbala da nam pomognu i obećavam da ćemo se svima odužiti na sjajnoj podršci koju smo imali tokom polusezone – uveren je trener Borca.

Utakmica 14. kola Jelen Superlige između Borca i Voždovca u Čačku igra se u subotu na Stadionu kraj Morave sa početkom od 17 časova.

Komentari